Header Ads

Dodik o učenju ezana i džamijama u Banjoj Luci: “Nemoj mi puštati ozvučenja da arlauče” (VIDEO)

Poznato je da Milorad Dodik svakodnevno širi mržnju prema Bosni i Hercegovini, Bošnjacima i islamu. Svaki njegov javni nastup obilježen je sa šokantnim porukama mržnje. Pogledajte kako govori o učenju ezana i kako predstavlja obnovu i postojanje džamija u Banjoj Luci.
Ne bi nas iznenadilo kada bi ovakve poruke Milorada Dodika bile inspiracija nekim novim srpskim zločincima da krenu u ponovni pohod rušenja džamija i progona Bošnjaka. Video je objavljen na fb stranici BAZA uz sljedeći komentar: Dodik: "Republika Srpska i Srbija će uskoro biti jedna država!" Kad tele dobije malo medijske slobode! Sva Dodikova mržnja prema državi BiH u emisiji Ćirilica na jednom klipu! ZAR OVO NIJE KRŠENJE DEJTONSKOG UGOVORA! ZAR OVO NIJE ATAK NA DRŽAVNOST BOSNE I HERCEGOVINE! ZAR NIJE GOVOR MRŽNJE PREMA SVIM NORMALNIM I ISKRENIM DOMOLJUBIMA (BOŠNJACIMA, HRVATIMA, SRBIMA)... Šta sutra naša omladina da očekuje u BiH dok ovakvi zagovaraju nove ratove i sukobe!
Na to sve, ovom đikanu zasmetaju riječi Orića "da će se novi sukob u BiH desiti prije nego što se očekuje"... Kreten Dodik svojim izjavama dokazuje tu tezu!
I NA KRAJU, TAJ ISTI DODIK, MRZITELJ BiH, NEGIRAJUĆI BOSNU I HERCEGOVINU, TAJ ISTI DODIK SE KANDIDUJE ZA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA DRŽAVE KOJU NEGIRA... NARAVNO, NE IZ LJUBAVI PREMA BOSNI ili PREMA SVOJIM SRBIMA, ISKLJUČIVO IZ LJUBAVI PREMA $, €, KM... I opet ga stoka podržava, stoka koja je gora od ove stoke sa klipa! (P.S. Protiv ove televizije i ove emisije je pokrenut krivični postupak, a vidi se i zašto). PODIJELITE DALJE! DA SVI VIDE KO SU ISTINSKI NEPRIJATELJI DRŽAVE

Video možete pogledati OVDJE

Nema komentara