Header Ads

Ivan Pernar se posvađao sa djecom poginulih boraca Vojske RS-a

Zastupnik u Saboru Republike Hrvatske Ivan Pernar održao je tribinu u Bijeljini, gdje se posvađao s djecom poginulih pripadnika Vojske RS-a.
Pernar je ranije govorio kako je entitet RS stvoren na protjerivanju Hrvata iz bosanske Posavine, a upravo se na tu temu svelo Pernarovo gostovanje. Njegovo gostovanje prenijela je Alternativna televizija.
Jedan od prisutnih u publici, Branislav Šušljak, Pernara je podsjetio na to što je govorio o stvaranju entiteta RS.
- Ja ću vas pitati pitanje da budete sami sebi iskreni. Zašto je 150.000 sarajevskih Srba napustilo svoje domove? - pitao ga je Pernar.
- Ja ću vas pitati zašto je stotine hiljada Srba prognano s područja Hrvatske? Spominjete Radovana Karadžića i Ratka Mladića, da li spomenuli Franju Tuđmana kada je rekao da će Srbi biti statistička greška i da će nestati s područja Hrvatske? To niste spomenuli - pitao ga je muškarac.
- Da li je Hrvatska genocidna tvorevina nastala na ubojstvu i klanju toliko hiljada Srba iz Hrvatske i je li posljednji rat bio vođen idejom o NDH i proteklim ratovima - pitao ga je muškarac.
- Kada bi jedan Srbin rekao da je Hrvatska genocidna i da dođe u Zagreb, Split, Rijeku, kako bi prošao? - rekao je muškarac koji je pozvao prisutne da napuste predavanje.


Nema komentara